Barion Pixel
+
Termékcsoportok
Menü
Termékcsoportok
TOP termékek
Megtekintett termékek
  • Még nem tekintett meg terméket.
Navigáció
Hírek
Napi termékajánló
Gyártók
Termékajánló
Elektronikus fizetés

Láthatatlan Kutyakerítések

A láthatatlan kutyakerítés már több, mint 30 éve áll rendelkezésre és mind az állatorvosok mind az állatvédők, mind az ASPCA (Amerikai társaság az állatok ellen elkövetett kegyetlenségek ellen) és az IACP (Nemzetközi..
Amit mi manapság kutyakerítésként ismerünk, azt Richard Peck, egy az USA -ban élő utazó ügynök találta fel 1971-ben. Peck lelkét nagyon mélyen érintette, hogy az utazásai során látott rengeteg kóbor kutya hogyan végezte az utak mentén. Ezért olyan módszereket keresett, amivel a kutyatulajdonosok a saját területükön tudják tartani a kutyáikat. Persze mindezt nagy anyagi ráfordítás, és ronda, szemet zavaró kerítések nélkül képzelte el. Együttműködve egy villamossági mérnökkel, Peck kitalálta , hogy egy bizonyos területet körülvevő vezetéket használva jeladóként, ami kapcsolatban áll egy jelfogó nyakörvvel, a kijelölt területen belül tudja tartani a kutyákat. Peck szabadalmaztatta találmányát..

MINI kisállat /kutya, macska, egyéb kisállat/kerítés PetSafe PAWZ AWAY Kültéri - Beltéri
MINI kisállat /kutya, macska, egyéb kisállat/kerítés PetSafe PAWZ AWAY Kültéri - BeltériGyártó: PetSafe

21 990 Ft

A PetSafe® Pawz Away™ Mini Kisállat kerítés távol tartja kedvencét egy bizonyos helyiségtől, a szemetestől, a bútoroktól, virágágyástól... stb.

Kosárba
Részletek
Petsafe BASIC kutyakerítés
Petsafe BASIC kutyakerítésGyártó: PetSafe

46 990 Ft-tól

A PetSafe® BASIC Láthatatlan Kutyakerítés kiválóan használható minden kis és közepes testméretű kutyánál. Választható 1, vagy 2 kutyához!

PetSafe DELUXE kutyakerítés kis és közepestestű kutyáknak
PetSafe DELUXE kutyakerítés kis és közepestestű kutyáknakGyártó: PetSafe

99 980 Ft-tól

3 ÉV GARANCIA!!!
A PetSafe® -nek ez a kisméretű kutyáknak kifejlesztett Láthatatlan Kutyakerítése, bizonyítottan biztonságos, kényelmes és hatékony minden 6 hónapnál idősebb és 25 kg-nál kisebb súlyú kutyánál.

PetSafe kutyakerítés KÖZEPES MÉRETŰ és KISTESTŰ kutyáknak
PetSafe kutyakerítés KÖZEPES MÉRETŰ és KISTESTŰ kutyáknak Gyártó: PetSafe

59 490 Ft-tól

A Petsafe® Kutyakerítés Kistestű és Közepes méretű kutyákra kiválóan használható minden kis és közepes testméretű kutyánál.

PetSafe kutyakerítés NAGYTESTŰ kutyáknak
PetSafe kutyakerítés NAGYTESTŰ kutyáknakGyártó: PetSafe

61 990 Ft-tól

3 ÉV GARANCIA!!!
A PetSafe® Láthatatlan Kutyakerítés /SUPER/, kiválóan használható minden nagytestű (18Kg felett), vagy nehezen kezelhető kutyánál.

PetSafe kutyakerítés ÚJRATÖLTHETŐ nyakörvvel
PetSafe kutyakerítés ÚJRATÖLTHETŐ nyakörvvelGyártó: PetSafe

89 990 Ft-tól

A PetSafe Újratölthető Láthatatlan kutyakerítése a kutyát megvédi a területen kívül eső veszélyektől és egyben távol tartja a medencétől, virágágyástól stb. Választható 1, vagy 2 kutyához!

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.