Barion Pixel
+
Termékcsoportok
Menü

PetSafe PAWZ AWAY (csak plusz NYAKÖRV) Kültéri - Beltéri

PetSafe PAWZ AWAY (csak plusz NYAKÖRV) Kültéri - Beltéri

Termékleírás

Ha már meg van Önnek a PetSafe Pawz Away alaprendszere (egy nyakörvvel), de még egy rosszcsont kutyussal vagy cicussal bővült a család, akkor csak adjon hozzá a meglévő rendszeréhez egy plusz Nyakörvet.

Ha már meg van Önnek a PetSafe Pawz Away alaprendszere (egy Nyakörvvel), de még egy rosszcsont kutyussal vagy cicussal bővült a család, akkor csak adjon hozzá a meglévő rendszeréhez még egy vagy több plusz Nyakörvet.
A PetSafe Pawz Away Extra vevő nyakörv (plusz Nyakörv) a PetSafe Pawz Away Kültéri rendszerével és a PetSafe Pawz Away Beltéri rendszerével is működik.


Kedvence egy Elektromos nyakörvet visel, melynek Érintkezői érintkeznek annak nyakával. Amikor kedvence bemegy a védett területre, az Elektromos nyakörv figyelmeztető hangjelzést, valamint az Érintkezőkön át biztonságos, egyre erősödő elektromos impulzust ad le. Az elektromos impulzus csak figyelmezteti az állatot, de sérülést nem okoz. Az impulzusleadás addig folytatódik, amíg kedvence a védett területen belül marad. Ha kedvence nem távozik, akkor a nyakörv a harmadik másodperctől már a legerősebb impulzus adja le egészen a 15 másodperces biztonsági kikapcsolás időtartamáig. A PetSafe® Pawz Away™ Mini Kisállatkerítés bizonyítottan biztonságos, kényelmes és hatékony a legalább 6 hónapnál idősebb és 2,25 kg-nál nehezebb háziállatok számára.

Jellemzők:

- Könnyű, vízálló vevő nyakörv
- Progresszív statikus impulzusok
- Állítható nyakörv 2,25 kg feletti Kedvenceknek
- A nyakkörméret örv 15 cm -től 70 cm -ig


Kompatibilis:

- Pawz Away Indoor Pet Barrier (ZND-1200)
- Pawz Away Outdoor Pet Barrier (RFA-377 PWF00-11923)
- Pawz Away Mini Pet Barrier (PWF00-13665)
- Pawz Away Threshold Pet Barrier (PWF00-14406)


Csomag tartalma:

-1 db Pawz Away Vevőkészülékes Nyakörv
- 2db 3 Voltos lítium elem
- Használati utasítás
- Tesztlámpa

Egyéb adatok

GyártóPetSafe

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Mi a harmadik betűje a kerek szónak?

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.